Produktsortiment

Vi saluför: däck och hjul till: Traktor, dumper, lastmaskin, ATV, släpvagn, kärror, vagnar och till  div. jordbruksmaskiner. Vi saluför även slangar, fälgar, dubbelmontage, axeltappar, dragöglor, stödben, vändkransar, gummilarver och mycket mera. Det du inte hittar här i vår webbutik kan du ringa eller maila oss om, så får du prisuppgift på det du söker.

Bygg din egen båtvagn/maskintrailer

Vi har kompletta hjul och nav till din båttrailer/maskintrailer. Du hittar de båda produktgrupperna under menyn "Produker". Kontakta oss för rådgivning på telefonnummer 0722-245 345 eller sänd oss ett mail till info@ggmaskin.se om du har några funderingar kring ditt bygge.

Vi hjälper dig med omläggningen

Vi lägger om däck till lastmaskiner, dumpers,traktorer, skotare, skördare och diverse lantbruksmaskiner och redskap. Ring oss på 0722-245 345 för pris på omläggning av den däcksdimension du söker. Vi tar även hand om dina gamla däck om du vill. 

GDPR

OBSERVERA att vi eftersträvar hantering av dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR

Stödben & Dragöglor

Stödben och dragöglor återfinns nu i butiken. Klicka på menyn "Produkter" - "Övrigt" och sedan "Dragöglor & Stödben"

Återvinning av uttjänta däck

Gisslagården Maskin AB har avtal med Svensk Däckåtervinning AB och säkerställer därmed att dina gamla däck blir omhändertagna på ett miljövänligt sätt. Klicka på SDAB:s logga till vänster för att få mer information om denna hantering.

Lite information om inpressning och bultmönster

Om du vill ha lite information om inpressning och bultmönster, klicka på fälgen till höger.