(gäller ordrar över 3000kr + m. Fraktkostnad 120kr + moms för order under 3000kr + m.)

Produktsortiment

Vi saluför: däck och hjul till: Traktor, dumper, lastmaskin, ATV, släpvagn, kärror, vagnar och till  div. jordbruksmaskiner. Vi saluför även slangar, fälgar, dubbelmontage, axeltappar, dragöglor, stödben, vändkransar, gummilarver och mycket mera. Det du inte hittar här i vår webbutik kan du ringa eller maila oss om, så får du prisuppgift på det du söker.

Återvinning av uttjänta däck

Gisslagården Maskin AB har avtal med Svensk Däckåtervinning AB och säkerställer därmed att dina gamla däck blir omhändertagna på ett miljövänligt sätt. Klicka på SDAB:s logga till vänster för att få mer information om denna hantering.

GDPR

OBSERVERA att vi eftersträvar hantering av dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR

Däck, hjul och axleltappar till Båtvagn

Vi har hjulen och naven till din båtvagn. Passa på att bygga nytt innan upptagning. FRAKTFRIA LEVERANSER ÖVER HELA SVERIGE!! Ring oss på 0722-245 345 för förslag och priser

.

Stödben & Dragöglor

Stödben och dragöglor återfinns i några olika utföranden här i webbutiken. Klicka på menyn "Produkter" - "Övrigt" och sedan "Dragöglor & Stödben"

Lite information om inpressning och bultmönster

Om du vill ha lite information om inpressning och bultmönster, klicka på fälgen till höger.

.

Dubbelmontage

Vi har nu ett antal satser dubbelmontage Stocks med BKT-däck i lager. För pris på just din dimension ring oss på 0722-245 345

Vi hjälper dig med omläggningen

Vi lägger om däck till lastmaskiner, dumpers,traktorer, skotare, skördare och diverse lantbruksmaskiner och redskap. Ring oss på 0722-245 345 för pris på omläggning av den däcksdimension du söker. Vi tar även hand om dina gamla däck om du vill.