Nu kör vi ytterligare rabatt på våra redan låga priser. Under januari månad lämnar vi 300kr + moms per däck i rabatt på traktorbakdäck. Erbjudandet gäller både diagonal- och radialdäck vid köp av minst 2st bakdäck från 28 tum och uppåt. Som vanligt har vi fraktfria leveranser över hela Sverige på ordrar över 3000kr +m.   

Produktsortiment

Vi saluför: däck och hjul till: Traktor, dumper, lastmaskin, ATV, släpvagn, kärror, vagnar och till  div. jordbruksmaskiner. Vi saluför även slangar, fälgar, dubbelmontage, axeltappar, dragöglor, stödben, vändkransar, gummilarver och mycket mera. Det du inte hittar här i vår webbutik kan du ringa eller maila oss om, så får du prisuppgift på det du söker.

Vi hjälper dig med omläggningen

Vi lägger om däck till lastmaskiner, dumpers,traktorer, skotare, skördare och diverse lantbruksmaskiner och redskap. Ring oss på 0722-245 345 för pris på omläggning av den däcksdimension du söker. Vi tar även hand om dina gamla däck om du vill. 

Lite information om inpressning och bultmönster

Om du vill ha lite information om inpressning och bultmönster, klicka på fälgen till höger.

GDPR

OBSERVERA att vi eftersträvar hantering av dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR

Stödben & Dragöglor

Stödben och dragöglor återfinns i några olika utföranden här i webbutiken. Klicka på menyn "Produkter" - "Övrigt" och sedan "Dragöglor & Stödben"

Återvinning av uttjänta däck

Gisslagården Maskin AB har avtal med Svensk Däckåtervinning AB och säkerställer därmed att dina gamla däck blir omhändertagna på ett miljövänligt sätt. Klicka på SDAB:s logga till vänster för att få mer information om denna hantering.